HUISSTIJL CREËREN VOOR MIJN ONDERNEMING


Voor mijn bedrijf had ik al een aantal ideeën, mijn bedrijf is nog niet de lucht in maar ik ben een pietje precies die eerst alles van a tot z op orde wilt hebben voor ik mijn bedrijf online gooi. Alleen was mijn enige probleem dat ik niet weet hoe ik alles moet verbinden. Ik had wat losse schetsen liggen van de huisstijl, logo’s en etcetera, ik weet gewoon niet wat ik ermee aan moest. Mijn vriend adviseerde om eens te gaan praten met een online marketingbureau die hier verstand van heeft. Na lang twijfelen heb ik toch besloten om inderdaad op zoek te gaan naar een online marketing bureau. 

Ik heb Online Infinity gevonden op Instagram, hier hadden zij alleen nog niet zoveel informatie op staan omdat zij ook begonnen met een schone lei op socials. Dus werd ik doorverwezen naar de website en hier vond ik alles wat ik nodig had. Ik twijfelde geen seconde meer en besloot om hun direct te mailen aangezien het al erg laat was! 

De volgende dag kreeg ik antwoord en besloot ik langs re gaan om alles duidelijk uit te leggen. Zij begrepen me meteen en dat gaf me een gerust gevoel. We gingen samen zitten zodat zij duidelijk wisten wat ik graag wilde. 

Alles was afgehandeld en zo gingen zij voor mij aan de slag, ik was meer als tevreden en zij gaven mij alle kleurcodes mee zodat ik in mijn eigen kleuren verder kon werken aan mijn content.

online-infinity.nl